Ohaus: nieuwe balansen

Ohaus: nieuwe balansen

Nieuwe Adventurer™ Semi-Micro Modellen // Nieuwste OHAUS Adventurer™ en Pioneer™ uitbreidingsmodellen

Ohaus-logo.png

Ohaus heeft de mogelijkheden binnen het assortiment balansen uitgebreid.

Nieuwe Adventurer™ Semi-Micro Modellen

De Adventurer™ Semi-Micro weegschalen worden aangedreven door het Adventurer™ besturingssysteem, met nieuwe mogelijkheden en hierbij meer functionaliteit en precisie biedt. 

Een van de belangrijkste functies is de toevoeging van gebruikersbeheer op 3 niveaus, wat essentieel is in sterk gereguleerde industrieën die strikte traceerbaarheid vereisen. 
De Adventurer™ Semi-Micro bevat ook gespecialiseerde weegmodi, verbeterde stabilisatie, meerdere aansluitmogelijkheden (inclusief USB aansluitingen) en AutoCal die de betrouwbaarheid verbetert.

Adventurer_Semi-Micro_Balance_Draftshield.jpg

Ontdek hier de modellen op de website van Ohaus: 

  • AX85: 82g×0.01mg
  • AX125D: 82g×0.01mg/120g×0.1mg
  • AX225D: 102g×0.01mg/220g×0.1mg

 

Verhoog uw precisie met de nieuwste OHAUS Adventurer™ en Pioneer™ modellen

Ohaus-balance-(2).png

De nieuwe uitbreidingsmodellen Adventurer™ AX623 en Adventurer™ AX6202 bieden respectievelijk 100 g en 1 kg extra (vergeleken met onze bestaande AX523 en AX5202).  

De hoge capaciteit Pioneer™ PX12001 en  Adventurer™ AX12001 modellen hebben een indrukwekkende capaciteit  van 12 kg met een afleesbaarheid van 0,1 g.

Met de toevoeging van de uitbreidingsmodellen en de voltooiing van onze hoge capaciteitsreeks, is er nu nog meer keuze om te voldoen aan unieke laboratoriumweegbehoeften van klanten.

Indien bijkomende vragen, aarzel niet uw contact op te nemen met uw adviseur.

www.ohaus.com