Ohaus: nieuwe gekoelde centrifuges

Ohaus: nieuwe gekoelde centrifuges

Frontier Multi-Pro centrifuges
Ohaus-logo.png
 
Frontier Multi-Pro: nieuwe gekooelde centrifuges met hoge snelheid

De Frontier 5720R en Frontier 5830R Multi-Pro gekoelde centrifuges zijn het bewijs dat snelheid en veiligheid inderdaad hand in hand kunnen gaan. Van hun gebruiksvriendelijke interface tot hun state-of-the-art productie, deze centrifuges zijn ontworpen om werkstromen te versnellen, prestaties te optimaliseren en duurzaamheid te bieden.

Open hier de technische fiche van de Frontier 5000 Multi Pro series inclusief rotor en accessoire overzicht

ohaus-centri1.jpg
Prestaties op hoge snelheid
Beide centrifugemodellen zijn geschikt voor snelheden van 20.000 tot 30.000 tpm en 38.000 tot 65.000 RCF, voor centrifugeren van de kleinste microbuisjes tot containers van maximaal 290 ml.
 

Ohaus-centri2.jpg

Veiligheid zonder compromissen
Hoewel de snelheden hoog zijn, is de veiligheid nooit in het gedrang. De Frontier 5720R en 5830R beschikken over unieke software voor cyclustelling die ontworpen is om de veiligheid in het laboratorium te verbeteren.

Ohaus-centri3.jpg

Eenvoudige processen
Deze centrifuges zijn ontworpen om snel, eenvoudig en gebruiksvriendelijk te blijven, zelfs wanneer de werkbelasting zwaar en complex wordt. Dankzij hun automatische rotorherkenningssysteem kunnen aanpassingen tijdens het gebruik snel en eenvoudig worden gemaakt.

Indien bijkomende vragen, aarzel niet uw contact op te nemen met uw adviseur.

Ohaus-Centrifuges.png

www.ohaus.com