Dr. Schumacher: nieuw gamma desinfectieproducten

Dr. Schumacher: nieuw gamma desinfectieproducten

Innovatieve en kwalitatieve desinfectie leverancier

Dr-_Schumacher.png

 

We zijn blij onze nieuwe innovatieve en kwalitatieve desinfectie leverancier aan jullie voor te stellen. 

Dr. Schumacher Groep is een van Europa's toonaangevende fabrikanten van professionele desinfectie-, hygiëne- en huidverzorgingsproducten voor de medische sector.

Wat begon als een visie in hun eigen laboratorium is uitgegroeid tot een wereldwijd succesverhaal, inclusief uitbreiding naar de consumentenmarkt met producten zoals babydoekjes, producten voor persoonlijke verzorging en cosmetica en huishoudelijke schoonmaakproducten.

8.png

MDR gecertificeerd (Europese Verordening voor Medische Hulpmiddelen)

Dr. Schumacher GMBH is een innovatieve fabrikant van desinfectie- en hygiëneoplossingen die voortdurend bezig is met het vervullen van de actuele behoeften van de klant. Tijdens een succesvolle audit vorig jaar werd bevestigd dat het kwaliteitsmanagement was aangepast aan de aangescherpte EU-regelgeving en de medische producten (desinfectie en hygiëne ) MDR-conform zijn.

9.png

Dr. Schumacher Groep

Momenteeh heeft Dr. Schumacher meer dan 1.850 werknemers in 8 landen met 3 productielocaties in Duitsland, Polen en Turkije, waardoor het bedrijf betrouwbaar kan leveren aan meer dan 70 landen wereldwijd. Dit bedrijfsmodel ondersteunt de wereldwijde groeistrategie van het bedrijf door het mogelijk te maken producten van hoge kwaliteit te produceren voor zijn klanten, ontwikkeld in Duitsland volgens Europese normen.

7.png

 
Onze boodschap is kwaliteit.

De twee productspecialisten, Jasmin en Virginie, laten je graag de mogelijkheden van deDr. Schumacher producten zien. Nog niet ieder product is momenteel volledig geregistreerd voor de Belgische markt, maar hieraan wordt gewerkt.

Jasmin De Waegeneer (NL)
+32 496 55 51 21 
j.dewaegeneer@filterservice.be

Virginie Abraham (FR)
+32 496 55 51 79
virginie.abraham@filterservice.be

 
Catalogus

Bekijk hier de Dr. Schumacher catalogus, contacteer de specialist naar onze mogeljikheden. 
Dr-Schumacher-Catalogue-2024_Pagina_001-(1).png

www.schumacher-online.com